Uslovi prijave na E-novosti

1.

Korisnik koji se prijavi da dobije E-novosti Studija Lenart slaže se da će dobijati besplatne E-novosti sve dok se ne odjavi.

U svakom trenutku se možete odjaviti klikom na link za odjavu koji se nalazi u svakom mejlu ili pozivanjem na +381 64 1673681.

2.

Nakon registracije pristajete na obaveštenja putem E-novosti.

E-novosti Studija Lenart sadrže obaveštenja o najnovijim aktivnostima i uslugama u Studiju Lenart, novim nastavnim programima i proizvodima, informativne tekstove o ručnim radovima,  poklon krojeve …

3.

 U svrhu slanja  E-novosti Studio Lenart od korisnika koji su se prijavili na E-novosti prikuplja i obrađuje sledeće podatke:

– E-adresu

– Ime

Studio Lenart se obavezuje da će čuvati privatnost svih korisnika koji se prijave na         E-novosti stranice studiolenart.rs.

U tu svrhu prikupljamo samo neophodne podatke o korisnicima koje su potrebne radi slanja E-novosti.

Podatke prikupljamo, obrađujemo i čuvamo u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti RS.

Svi podaci o korisnicima strogo su čuvani i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci neophodni za obavljanje posla (administrator sajta) i koji su u obavezi da podatke čuvaju u skaldu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti RS.

4.

E-novosti šaljemo samo korisnicima koji su se prijavili na E-novosti.

5.

 Ako ste primili naše E-novosti bez da ste se na njih prijavili, moguće je da je neko prosledio na naš servis Vašu prijavu koristeći Vašu E-adresu.

U svakom trenutku se možete odjaviti klikom na link za odjavu koji se nalazi u svakom mejlu ili pozivanjem na

+381 64 1673681.

[mc4wp_form id=”2235″]

Contact Us