O nama

Studio Lenart je edukativni centar koji nudi širok spektar sertifikovanih profesionalnih i hobi kurseva i radionica iz oblasti dizajna i oblikovanja tekstila i drugih primenjenih veština. Programi kurseva i radionica osmišljeni su sa velikom pažnjom i željom da se polaznici kroz praktičan rad sa raznovrsnim materijalima i tehnikama uvedu u svet kreativnog izražavanja. Poseban kutak našeg studija namenjen je kreativnim radionicama za decu.

Neke od veština kojima možete ovladati na našim kursevima i radionicama su: šivenje i krojenje, konstrukcija i modelovanje odevnih predmeta, izrada tašni i šešira, izrada predmeta od kože i eko kože, modni dizajn, dizajn enterijera, slikanje na svili, batik, pačvork, mašinski i ručni vez, pletenje i heklanje, filcanje,  izradanakita i modnih dodataka, dekupaž, crtanje i slikanje, digitalna fotografija, izrada nameštaja od kartona, papir maše, ručna izrada papira, ručni povez knjiga, izrada prirodnih sapuna i prirodne kozmetike, izrada sveća…

Nastavno osoblje škole čine afirmisani akademski stručnjaci i pedagozi iz oblasti tekstila i primenjenih umetnosti koji su svoje veštine i znanja potvrdili kroz brojne autorske kolekcije, projekte i izložbe. Škola je i članica nemačkog udruženja za umetnički tekstil i pačvork Patchwork Gilde Deutschland.

Pored edukacije Studio Lenart se bavi i izradom idejnih rešenja u oblasti tekstila i odeće, izradom krojeva za tekstilnu proizvodnju i digitalizacijom motiva za mašinski vez.

Bogato višegodišnje iskustvo i stručnost našeg tima iz oblasti tekstila i dizajna bili su odlična preporuka da nam poverenje poklone Bernina (Švajcarska), Studio Gajić, Falco Grey, Peppita, Cvetić design, Nova Tekstilna Koalicija, Šljepica, Toska line, Langos, Alchemy Women, Donya, Udruženje Remar Srbija, Udruženje žena Bajina Bašta …

srdačno,
Lenka Bubalo,
dizajner tekstila i odeće
edukator i zastupnik Studija Lenart
autorka bloga Krpice i Konci

studio-lenart

Contact Us